Menu

Znovu poriadame prezenčné kurzy!

Znovu poriadame prezenčné kurzy!

V súlade s Opatrením Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky (ÚVZ) sp.zn.: OLP/4592/2020 z 2.6.2020 sme od 3.6.2020 znovu spustili prezenčné kurzy.

 

Čo sa na prezenčných kurzoch oproti "časom pred koronou" zmenilo?

  1. Účastníci majú možnosť pripojiť sa k prezenčnému kurzu aj virtuálne. Cena oboch foriem - prezenčnej aj virtuálnej - je do konca roku 2020 rovnaká.
  2. Prezenčné verejné kurzy na Slovensku poriadame iba v našom školiacom stredisku v Malinove pri Bratislave, aby sme boli schopní garantovať splnenie prísnych hygienických štandardov.
  3. Maximálny počet účastníkov verejného kurzu, ktorí ho môžu absolvovať prezenčne ako 1 skupina, je nižší než predtým - max. 6 osôb + lektor.
  4. Rozostupy medzi stolmi sú väčšie než doposiaľ, dané aktuálne platným príslušným opatrením ÚVZ.
  5. Vstup a pobyt je možný len s prekrytými hornými dýchacími cestami (napríklad rúško, šál, šatka). Prekrytie je možné sňať iba počas konzumácie občerstvenia za podmienok uvedených nižšie.
  6. V prípade vzniku akútneho respiračného ochorenia (napr. horúčka, kašeľ, nádcha, sťažené dýchanie) je osoba s takýmito prejavmi povinná zostať v domácej izolácii resp., ak sa vyskytnú v priebehu školenia, bezodkladne opustiť miesto školenia a telefonicky kontaktovať svojho ošetrujúceho lekára. Účasť na školení je umožnená len osobám bez prejavov akútneho respiračného ochorenia.
  7. Účastníkom je k dispozícii pri vstupe dezinfekcia rúk na báze alkoholu. Všetci účastníci sú povinní si pri vstupe dezinfikovať ruky s jej použitím alebo iným adekvátnym spôsobom.
  8. Občerstvenie počas školenia je k dispozícii výlučne v hygienicky balených "jednoosobových" dávkach, ktoré si každý účastník odbaľuje resp. otvára sám. Je ho možné konzumovať výlučne v exteriéri - na krytej terase a v záhrade nášho školiaceho strediska, pri dodržaní vzdialenosti minimálne 2 m medzi osobami, ktoré nežijú v spoločnej domácnosti. Bezprostredne pred aj po konzumácii je povinná dezinfekcia rúk.
  9. Všetok použitý riad sa umýva v umývačke programom s teplotou min. 60 stupňov.
  10. Celý interiér nášho školiaceho strediska, hlavne dotykové plochy, kľučky, podlahy a predmety sa dezinfikujú min. 1x denne, podľa potreby častejšie.
 

Pridať nový komentár